LETS ruilkring Zutphen in de Stentor

lets pr
Datum:

Hoe leuk is het om onbeperkt goederen en diensten te kunnen 'kopen' zonder je zorgen te maken over de vraag of je er wel genoeg geld voor hebt? Bij LETS ruilkring Zutphen kan dit!

Je kunt spullen aanbieden die je zelf niet meer nodig hebt en diensten aanbieden die je leuk vindt om te verlenen. Via een betaalsysteem in zogenaamde “nappen” kun je dan van anderen weer spullen 'kopen' die je graag wilt hebben of diensten die je graag wilt afnemen.

In Zutphen, Warnsveld, Eefde en Brummen zijn meer dan 100 adressen lid van dit systeem en is er dus volop handel mogelijk. Goed voor het milieu omdat spullen hergebruikt worden en desgewenst leuk om nieuwe en vaak interessante mensen te leren kennen. Hoe het allemaal in zijn werk gaat wordt uitgelegd tijdens een vrijblijvende informatiebijeenkomst. Je kunt daar natuurlijk ook al je vragen stellen. Ben je geïnteresseerd dan kun je je aanmelden via info@letszutphen.nl. Voor aanmelden en/of informatie kun je ook bellen met Ans op 0575-528293. Zie eventueel www.letszutphen.nl