Lid worden?

Als je lid wilt worden, vul je jouw gegevens in op het formulier onderaan deze pagina. (Mensen, die geen computer gebruiken, kunnen naar de ontmoetingsruimte van de LETS* voor meer informatie.) Je krijgt dan een uitnodiging voor het volgende informatiemoment. Deze is in principe om de twee maanden. Je kunt natuurlijk altijd alvast de ontmoetingsruimte bezoeken en kontakten leggen met LETSleden, terwijl je op de informatiebijeenkomst wacht.

Beslis je om na deze informatie gekregen te hebben lid te worden, dan word je via de ledenadministratie als eerstejaarslid ingeschreven. In het eerste jaar kun je handelen tussen -250 en +250 Nappen. Je krijgt een ander LETSlid als maatje, bij wie je terecht kunt met vragen over of hulp bij jouw lidmaatschap en LETShandel. Na driekwart jaar bekijk je samen met je maatje of je lid wilt blijven. Er is vanuit de LETS welbewust voor deze manier van aspirantlidmaatschap gekozen.

Door lid te worden van de LETS neem je de verantwoordelijkheid te zorgen, dat je op 0 Nappen staat, als je weer wilt vertrekken. Je betaalt als LETSlid eenmalig € 20 inschrijfgeld en maandelijks een contributie van 2 Nappen.

Nadat je ingeschreven bent, kun je handelen in Nappen met andere LETSleden en je bent welkom bij allerlei LETSevenementen, zoals de ontmoetingsruimte van de LETS, op de maandelijkse (k)LETScafé’s, jaarlijkse picknick, cadeautjesmarkt, etc..

 Je kunt als lid ook meedoen met twee e-mailgroepen, een voor vraag & aanbod en een voor het doorgeven van tips. Je krijgt een websiteaccount, waarmee je in kunt loggen op de website voor meer informatie, je zelf teksten aan kunt leveren en mee kunt discussiëren op het forum. Ook heb je een stem in de halfjaarlijkse ledenvergadering.  Je bent van harte welkom.
 

* (bijna) elke laatste vrijdag van de maand geopend van 10 u. - 13 u. in de huiskamer van 'Proeflokalen', te vinden in het oude ROC-gebouw in Zutphen.

 

Ik wil graag