Activiteiten

Naast handel en contact is er ook behoefte aan ontmoeting, waarbij leden kennis, talenten, gezelligheid of interesses delen. LETS Ruilkring Zutphen organiseert allerlei activiteiten om elkaar te ontmoeten:
.
eens per maand op de laatste vrijdag in de ontmoetingsruimte (lokaal 8 bij Proeflokalen)
eens per maand op de 2de zaterdag tijdens een kLETScafé bij een van de leden thuis.
tijdens jaarlijks georganiseerde evenementen.
tijdens groepsbijeenkomsten, georganiseerd en gecoördineerd door de leden zelf. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om een lezing, maar ook om een picknick, waarbij iedereen iets meeneemt, een yoga- of creatieve workshop, een eind met elkaar wandelen, een themabijeenkomst, een spelletjesavond, excursie, thee in de tuin of huiskamer  enzovoort.

 

Groepsbijeenkomsten

Er is naast handel en contact ook behoefte aan ontmoeting, waarbij leden kennis, talenten, gezelligheid of interesses delen. Dit kan tijdens de groepsbijeenkomsten, georganiseerd en gecoördineerd door de leden zelf. Het kan bijvoorbeeld gaan om een lezing, maar ook om een picknick, waarbij iedereen iets meeneemt, een yoga- of creatieve workshop, een eind met elkaar wandelen, een thema bijeenkomst, een spelletjesavond, excursie, thee in de tuin of huiskamer  enzovoort.

 

Maandelijkse LETSontmoetingen

maandelijkse LETSontmoetingen

(Bijna) elke laatste vrijdag van de maand kunnen leden - tussen 10 en 13 uur - elkaar ontmoeten  en handelen bij de LETS in lokaal 8 van 'Proeflokalen', Vispoortplein 16 in Zutphen. Ook niet-leden zijn van harte welkom, dus ben je nieuwsgierig naar wat de LETS is en kan betekenen voor je? Kom gerust langs.

Om je in te schrijven als LETSlid voldoet een aanmeldingsmail via de website.

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Elk jaar wordt er een Nieuwjaarsborrel georganiseerd. Iedereen brengt zijn of haar eigen drinken en lekkers mee naast eventuele handel. Om samen het glas te heffen op een goed nieuw(handels)jaar.

kLETScafé's bij de LETS

kLETScafé's bij de LETS

(Bijna) elke 2de zaterdag van de maand wordt er een kLETScafé georganiseerd bij een van de leden thuis. Van 15u. tot 17 u. staat de deur open en kunnen leden kLETSen en handelen met elkaar.

Picknick

Picknick

Jaarlijks organiseert de LETS Ruilkring Zutphen een picknick voor alle leden. Iedereen neemt wat te eten en drinken mee om gezamenlijk van de picknick te genieten.

Cadeautjesmarkt

Zelfgemaakte artikelen bij de cadeautjesmarkt

In november, vlak voor sinterklaas en kerst, is de jaarlijkse cadeautjesmarkt. LETS leden vernappen en verkopen een scala van zelfgemaakte artikelen.