Activiteiten

Naast handel en contact is er ook behoefte aan ontmoeting, waarbij leden kennis, talenten, gezelligheid of interesses delen. LETS Ruilkring Zutphen organiseert allerlei activiteiten om elkaar te ontmoeten:
.
tijdens een kLETScafé bij een van de leden thuis op de 2de zaterdag en laatste vrijdag van de maand
tijdens jaarlijks georganiseerde evenementen
tijdens andere groepsbijeenkomsten, georganiseerd en gecoördineerd door de leden zelf

 

Groepsbijeenkomsten

groepsbijeenkomst met lezing

Handel en contact kan ook tijdens groepsbijeenkomsten, die leden zelf organiseren en coördineren. Het kan bijvoorbeeld gaan om een wandeling, samen eten, een kook-, yoga- of creatieve workshop, een themabijeenkomst, een spelletjesavond, excursie, thee in de tuin of huiskamer, etc.

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Elk jaar wordt er een Nieuwjaarsborrel georganiseerd. Iedereen brengt zijn of haar eigen drinken en lekkers mee naast eventuele handel. Om samen het glas te heffen op een goed nieuw(handels)jaar.

kLETScafé's bij de LETS

kLETScafé's bij de LETS

(Bijna) elke 2de zaterdag en laatste vrijdag van de maand wordt er een kLETScafé georganiseerd bij een van de leden thuis en kunnen leden kLETSen en handelen met elkaar.

Picknick

Picknick

Jaarlijks organiseert de LETS Ruilkring Zutphen een picknick voor alle leden. Iedereen neemt wat te eten en drinken mee om gezamenlijk van de picknick te genieten.