Activiteiten

De LETS Ruilkring Zutphen organiseert allerlei activiteiten om elkaar te ontmoeten. Eens per maand in de ontmoetingsruimte en eens per maand bij een kLETScafé en jaarlijkse evenementen.

Maandelijkse LETSontmoetingen

maandelijkse LETSontmoetingen

(Bijna) elke laatste vrijdag van de maand kunnen leden - tussen 10 en 13 uur - elkaar ontmoeten  en handelen bij de LETS in lokaal 8 van 'Proeflokalen', Vispoortplein 16 in Zutphen. Ook niet-leden zijn van harte welkom, dus ben je nieuwsgierig naar wat de LETS is en kan betekenen voor je? Kom gerust langs.

Om je in te schrijven als LETSlid voldoet een aanmeldingsmail via de website.

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Elk jaar wordt er een Nieuwjaarsborrel georganiseerd. Iedereen brengt zijn of haar eigen drinken en lekkers mee naast eventuele handel. Om samen het glas te heffen op een goed nieuw(handels)jaar.

kLETScafé's bij de LETS

kLETScafé's bij de LETS

(Bijna) elke 1ste zaterdag van de maand wordt er een kLETScafé georganiseerd bij een van de leden thuis. Van 15u. tot 17 u. staat de deur open en kunnen leden kLETSen en handelen met elkaar.

Picknick

Picknick

Jaarlijks organiseert de LETS Ruilkring Zutphen een picknick voor alle leden. Iedereen neemt wat te eten en drinken mee om gezamenlijk van de picknick te genieten.

Cadeautjesmarkt

Zelfgemaakte artikelen bij de cadeautjesmarkt

In november, vlak voor sinterklaas en kerst, is de jaarlijkse cadeautjesmarkt. LETS leden vernappen en verkopen een scala van zelfgemaakte artikelen.